Φωτογραφίες Νεογέννητων Μωρών

Οι πρώτες μέρες της γέννησης του μωρού σας είναι μοναδικές, τα συναισθήματα έντονα και οι στιγμές πρωτόγνωρες.

Δεν έχει σημασία αν είναι το πρώτο σας μωρό, γιατί όπως θα διαπιστώσετε κάθε σας παιδί, αγαπιέται με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σαν να είναι το μοναδικό.Κατά τον πρώτο μήνα της γέννησης του, θα το εξερευνείτε καθημερινά, ανακαλύπτοντας το θαύμα της ανθρώπινης ύπαρξης.Αυτές οι μέρες μπορούν να μείνουν για πάντα ανεξίτηλες με μια ιδιαίτερη φωτογράφιση, καθώς το μωράκι σας αλλάζει ραγδαία καθημερινά.

Μαζί με την απέραντη και μοναδική αγκαλιά σας, καλώς ορίστε το με μια μοναδική φωτογράφιση οποία θα θυμίζει σε σας για πάντα τις πρώτες μέρες της ζωής του, ενώ ταυτόχρονα θα το συνοδεύει σ’ όλη την υπόλοιπη ζωή του ως κειμήλιο ανεκτίμητης αξίας.

Προγραμματίστε την φωτογράφιση του νεογέννητου σας με τον φωτογράφο σας ,όταν είσθε ακόμη έγκυος, διότι θα πρέπει να λάβει χώρα κατά την διάρκεια των πρώτων 10-15 ημερών της ζωής του.

Συνεννοηθείτε έγκαιρα με τον φωτογράφο σας για το concept της φωτογράφισης, χαλαρώστε και απολαύστε το μωρό σας μέσα από την διαδικασία της φωτογράφισης, χαρίζοντας σε όλους μοναδικές τρυφερές στιγμές.